a-ma-maniere-air-jordan-12 - Sneakersanalys.se

A Ma Maniére x Air Jordan 12 Den nya modellen i deras samarbete

0 0
Read Time:58 Second

Efter de första bilderna som avslöjades i slutet av 2022, är A Ma Maniéres kommande Air Jordan 12-samarbete nu närmare än någonsin tidigare. Den mycket efterlängtade releasen har nu fått bilder till fots och ett preliminärt releasedatum i mars 2023.

En minimalistisk estetik fortsätter att frodas över paret, som är utformat med premiumvitt läder och ”Burgundy Crush”-färgade mockadetaljer som träffar den nedre halvan av sneakern. Glansiga Jumpman-märkta etiketter pryder medialerna, som ansluts till ormskinnstryckta gummistänkskärmspaneler. Metallöglor får präglade co-branded detaljer, medan bakstyckena har läderdragflikar med ytterligare samarbetstext och varumärkesslogans.

Den vita versionen av A Ma Maniére x Air Jordan 12 ryktas att släppas den 2 mars 2023, för $225 USD ~2549kr, även om denna information inte har bekräftats av Jordan Brand eller A Ma Maniére ännu.

UPDATE:
Beräknad lanseringsdatum för A Ma Maniére x Air Jordan 12 kommer vara den 2 Mars 2023.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

A Ma Maniére x Air Jordan 12 Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Rulla till toppen