Hur man har säkra Sneaker Meetups

Undvik farorna med Sneaker Meetups

Sneaker meetup eller sneakerträff är vanligt nu för tiden med att folk offentliggör sina sneakererbjudanden. Du behöver inte längre handla strikt online, bara att vänta på att dina skor kommer med posten. Nu försöker många människor undvika allt som kan försena deras transaktion på något sätt, form eller form. Det finns också det faktum att möten skär ut mellanhanden och hjälper säljare att undvika avgifter förknippade med plattformar som eBay. Men med dessa möten kommer risker, och vi har sett alldeles för många problem på senare tid för att ignorera detta problem.

Sneakervåld är väldigt verkligt. Människor har blivit rånade, misshandlade och till och med mördade på sneakerträffar. För varje legitim person där ute väntar en skum. Så om du bestämmer dig för att göra en träff, kolla in tipsen nedan för att se till att du är så säker och förberedd som möjligt.

Gå aldrig ensam.
Detta är enkelt. För sneaker meetups ta med dig någon. Eller ännu bättre, ta med flera vänner. Att dyka upp med människor hindrar dig från att vara ett enkelt mål och kan förhindra att ett problem uppstår i första hand.

Gå någonstans offentligt och säkert.
Gör aldrig en träff i ett hus, vare sig det är ditt eller festen du har att göra med, för du vet aldrig vad som kan hända i en isolerad miljö. Gallerior och polisstationer är några av de bästa offentliga platserna att besöka. Men undvik parkeringsplatser för även om de är offentliga är de inte särskilt säkra. Polisstationer och gallerior erbjuder vanligtvis flera säkerhetsnivåer tack vare kameror med slutna kretsar och vakter i tjänst. Gallerior har också fördelen av att vara fyllda med folk ifall du behöver vittnen.

sneaeker meetup, nyc, new york, times square-5276112.jpg

Fråga personen du har att göra med om referenser.
Var respektfull, men kolla upp personen du har att göra med innan. Ring dem för att se om de är verkliga och gå ett steg längre och be om referenser. Se till att alla eBay-feedback de kan ha inte kommer från samma köpare som råkar bo i samma stad. Kolla också deras feedback om de är på forum och försök titta på deras sociala medieprofiler.

Ta med en falsk penna, träffa en bank.
Om du har att göra med kontanter (vilket inte är den bästa idén) är det alltid en bra idé att ta med en förfalskad penna. Om inte, föreslå möte på en bank. Detta erbjuder inte bara en säker miljö, men det ger dig ett sätt att säkerställa giltigheten av kontanter som växlar händer.

sneaker meetup, paypal, logo, brand-784404.jpg

Använd PayPal.
Om du inte går bankvägen, föreslå att du använder PayPal. Oavsett om det är 200kr eller 2000kr, försök att inte ta med dig kontanter alls. På så sätt kan du träffas, se till att allt är bra och sedan betala personen direkt via din mobila enhet. En win-win för alla.

Känn dina skor, eller ta med någon som gör det.
Kolla in alla bilder på sneakers du är intresserad av. Be om mer och var inte blyg. Du kan till och med be om taggade bilder med personens användarnamn och ett datum. Om du är osäker på äktheten, fråga en vän eller ännu bättre, ta med dem för att inspektera varorna personligen om de är legitimera sneakers.

Sneaker meetup - fake money - sneakersanalys.se

Träffas under dagen.
För sneaker meetup sår är Ibland en persons schema en stor faktor för att planera en träff. Men om du är flexibel eller har alternativ, föreslå att du gör det under dagen. Mörkrets täckmantel ger bara ytterligare en chans för saker att gå fel.

Var försiktig med vad du har på dig.
När du går på en träff är det klokt att inte bära din bästa värme. Om någon är villig att råna dig för ett par, skulle de förmodligen inte tveka att ta en sekund. Du bör inte heller ta på dig ett par Timberlans eller glida in i några flip-flops heller, ifall du behöver åka iväg i all hast. Den bästa idén är att bära något som drar till sig mindre uppmärksamhet och gör det lätt att komma till en säker plats om en affär börjar gå söderut.

Använd dem bara som en sista utväg.
Enkelt uttryckt öppnar mötet upp en hel del möjligheter till problem. Om du kan göra det på gammaldags sätt, betala online och skicka skorna, använd den metoden. PayPal och ditt kreditkortsföretag bör göra ett rimligt jobb för att hålla dina pengar säkra. Om en träff verkligen är ditt enda alternativ, använd den här checklistan för att se till att du täcker alla baser för en sneaker meetup.

Rulla till toppen