Nike Air Max 1 "Design By Japan" - Sneakersanalys.se

Nike Air Max 1 ”Design By Japan” med vintagedetaljer

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Med januari nästan avslutad, mars tummar en månad närmare. Som förberedelse för detta förbereder sig Nike för sitt firande av Air Max Day, ett årligt evenemang som äger rum den 26 mars. Det ursprungliga releasedatumet för Air Max 1 tillbaka 1987, Nike holiday har sedan dess erbjudit en rad specialreleaser och siluettlanseringar. För 2023 ser det ut som att en del av minneshändelsen kommer att vara lanseringen av Air Max 1 ”Design by Japan.”

Resultatet av ett SNKRS Japan samlings event, färgsättningen skapades som ett samarbete mellan fans av Swoosh och själva varumärket. Olika retrodetaljer ger looken en gammaldags smak med throwback-märke på plösen och hälen och en mörkgul mellansula som nickar till åldrade Nike-sulor. När det gäller färgsammansättningen, en olivgrön klädsel på läderskärmen och mellanfotspanelen med vita meshunderlag och läder Swooshes som lyser upp utseendet. En mandarinnyans träffar hälen medan ytterligare åldrade detaljer visas på plösen och snören som kommer i en mörk benvit nyans.

Information om lanseringen av Nike Air Max 1 ”Design by Japan” har ännu inte delats av Swoosh. Leta efter att den troligen kommer att landa på hyllorna runt mars månads årliga firande av Air Max Day, potentiellt som en exklusiv release för Japan via Nike.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Air Max 1 ”Design By Japan” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen