Sneaker Legitimitet Applikationer

Bästa Legit Check Apparna

Sneaker legitimitet applikationer är ett måste att ha. Eftersom att ta ett L är ungefär den mest smärtsamma känslan en sneakerhead kan uppleva. Och nuförtiden är det inte bara på det första releasedatumet som du kan känna den värkande smärtan av nederlag. Med andrahandsmarknaden på högvarv för närvarande, finns det ett annat sätt att ta ett L: hantera förfalskningar!

Även om de flesta av er förmodligen spelar det säkert när du söker efter ett par på andrahandsmarknaden genom att bara surfa på betrodda appar och plattformar som gör interna legitima kontroller, är detta inte alltid det mest lönsamma alternativet. Ibland kan lockelsen hos en säljare av sociala medier vara för svår att tacka nej till, tack vare att de ofta är ett billigare och snabbare val. Men att ta den vägen kan öppna dig för den överhängande risken för att bekämpa förfalskningar. Om du tyckte att det var dåligt att ta ett L på en release, vänta tills du är öga mot öga med ett par fake sneakers.

Om du någonsin har blivit ertappad med ett par förfalskningar, torka tårarna från dina ögon och damma av dig själv, här är några av de bästa apparna du kan använda för att kontrollera legitimiteten för ditt nästa sneakersköp. Bli inte taggad igen!

legit app - Sneaker Legitimitet Applikationer - Sneakersanalys.se

Legit App

Legit App är en helt legitim autentiseringstjänst för sneakers. Du kan vara säker på autentiseringsresultaten du får från Legit-appen.

Legit-appen lovar att du kan få dina Sneaker legitimitet på under 30 minuter. Deras hemsida säger inom 1-24 timmar, men appen säger 30 minuter, beroende på sneakers. Men vanligtvis slutför de sina förfrågningar mycket snabbare än så. De flesta användare kommer att få sina resultat mycket snabbare än 30 minuter, beroende på vilka skor de skickar in.

Dessutom ber Legit-appen dig att skicka in totalt 20 bilder av dina skor så att de kan autentisera dem.
Det är också viktigt att notera att Legit-appen är en av de billigare autentiseringstjänsterna att använda jämfört med de andra på den här listan. Det kostar bara $2 att autentisera dina sneakers.

Legit-appen har de bästa recensionerna på Apples App Store av alla tjänster på den här listan. Det har inte bara ett högre betyg, utan det har också betydligt fler recensioner i allmänhet.

Du kan ladda ner Legit App till Iphone och Android mobiler här.

Bästa Sneaker Legitimitet Applikationerna - Check check app - Sneaker Legitimitet Applikationer

CheckCheck

CheckCheck är en betald autentiseringstjänst för sneakers och erbjuder bra valuta för pengarna. De har en tvåstegs autentiseringsprocess där användaren först tar bilder av sitt par för att bedömas av artificiell intelligens för att upptäcka eventuella inkonsekvenser i sneakern. Efter den första sökningen kommer sneakers sedan att kontrolleras av två av CheckChecks utbildade autentiseringsorgan. De fungerar 24/7 och har en snabb returtid och kommer tillbaka med bekräftelse på Sneaker legitimitet eller inte inom 30 minuter för Sneaker legitimitet!

Ladda ner CheckChecks här.

Bästa Sneaker Legitimitet Applikationerna - Legit Check App By Ch app - Sneaker Legitimitet Applikationer

Legit Check App By Ch

Enligt deras beskrivning på Apple App Store kan du lära dig kring Sneaker legitimitet och hur du upptäcker falska föremål på snabbast möjliga sätt med Legit Check App By Ch. När du vill autentisera ett objekt med deras plattform ger de dig en omfattande checklista så att du vet vad du ska leta efter. Samtidigt som du är fri till den punkten, hjälper Legit Check App By Ch dig att lära dig hur du är en egen legit checker. Och om du fortfarande är osäker efter att ha följt alla deras steg, eller bara vill vara 100 procent säker, har du möjlighet att betala för att kontrollera produkten, som också inkluderar ett Sneaker legitimitet intyg.

Du kan ladda ner Legit Check App By Ch här.

Bästa Sneaker Legitimitet Applikationerna - Legitmark app - Sneaker Legitimitet Applikationer

Legitmark

Legitmark är ett annat alternativ för dem som vill se till att deras nyligen förvärvade snmeakers är 100 procent äkta och uppnår sneaker legitimitet. Legitmark är en betald autentiseringstjänst och erbjuder två nivåer: Standard eller Concierge. För båda tjänsterna skickar du omfattande bilder av skorna i fråga till dem, och de kommer sedan att skicka dig ett svar på om det är äkta eller inte. Med premium Concierge-tjänsten kommer Legitmark också att skicka dig en specialiserad etikett att fästa på skon, vilket gör det lättare för dig att sälja dem i framtiden.

Kolla in Legitmark här.

dype app - Sneaker Legitimitet Applikationer - sneakersanalys.se

Dype

Dype tillhandahåller 24/7 detaljerade Sneaker legitimitet tjänster för sneakers, streetwear och lyxiga kläder. Få en detaljerad analys av din sneaker från vårt team av expertautentiseringar och legitima pjäser. Legit check-app gjord för sneakerheads och hypebeasts som er själva. Förstå detaljer om vad som gör en sko verklig eller falsk. Våra autentiseringar sträcker sig från alla sneakers och skor (Adidas, Yeezy, Jordans, Nike). Köp aldrig en falsk sko någonsin igen. Våra legit checkers finns tillgängliga 24/7 till din tjänst.

Kolla in Dype här.

Rulla till toppen