nike-dunk-low-patchwork

Denna Patchwork Dunk Low har Nikes returadress för förlorade varor

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Efter återintroduktionen av Nike Dunk Low ”Just Do It” kommer Swoosh-mönstret att fortsätta att lansera fräscha färgställningar av den populära lågmodellen. Flera iterationer är redan på gång, medan Nike nu ser till dekonstruerade lapptäcksdesigner för sin senaste version.

Livsstilssiluetten får en blandning av läder och canvasmaterial över ovandelen, som kolliderar mot varandra i oöverensstämmande toner. Vita kanvasunderlag pryder basen, medan krämigt läder träffar stänkskydden och ansluter till ljusbruna läderpaneler som sträcker sig från framfötterna och in i snörningssystemen.

Ytterligare blekfärgat läder landar på ankelflikarna och häldiskarna, och sitter under tonala mediala Swooshes fästa på Nike-märkta bakre flikar. Geometriska former pryder tungorna, accentuerade av orange exponerade sömmar som omger Nike-standardemblem.

Inuti sneakern hittar du bruna innersulor med kartliknande illustrationer och Nikes huvudkontorsadress i Beaverton, Oregon – varning att om paret försvinner bör det returneras till kontoret. Sparkarna är kompletta med vita mellansulor och gummibottnar.

Denna version av Nike Dunk Low kommer att släppas senare i år via Nike och utvalda återförsäljare för $120 USD ~ 1349kr. Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Dunk Low ”Patchwork” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen