Sälja sneakers, hur gör man det?

Sälja sneakers är en av de snabbaste sättet att känna pengar på. Sneakers är inte bara för sneakerheads längre. Medan du för 10 eller 15 år sedan behövde en encyklopedisk kunskap för att komma framåt i insamlingsspelet, är det nuförtiden lättare än någonsin att lägga vantarna på kick-efterfrågan som säljs till ännu högre priser. Det är därför det inte är någon överraskning att återförsäljning av sneakers aka sneaker resell, som en gång var en nischmarknad för tränarbesatta, har växt till en fulländad industri.

Framväxten av marknadsplatsappar som StockX och GOAT, tillsammans med spridningen av sociala medier där du bara är ett DM från att förvandla ett par sällsynta träningsskor till pengar, innebär att fler människor säljer sina skor än någonsin tidigare. Den globala återförsäljningsmarknaden för sneaker har värderats till över 1 miljard dollar, medan det rätta paret av kickar kan gå för £5 000 kontanter (eller mer) på brittiska sneakerparadis som Crepe City.

Det ligger en stor hög med pengar vid dina fötter, men hur tar man det första steget för att göra anspråk på dem? Oroa dig inte, vi – tillsammans med några av branschens stora aktörer – har täckt dig.

Hur börjar man sälja sneakers?

Inte med din pålitliga Chuck Taylors, tyvärr. Eller till och med din Balenciaga Triple S. Om du vill ta dig runt i världen av återförsäljning av sneakers måste du känna till limiterade utgåvor – det är då de stora träningsföretagen bara släpper ett utvalt antal av sina nyaste, mest omtalade sneakers (Tänk Nike Jordan samarbeten, eller nya Adidas Yeezys).

Samlare känner till de största sneakertrenderna, går med i e-postlistor, laddar ner appar och ställer sig i kö till sneakerbutiker. De som lyckas skylla sig själva på ett par kommer antingen att behålla dem att bära, sälja dem omedelbart eller hålla dem i nyskick, ofta med sikte på att sälja vid ett senare tillfälle när deras värde har ökat exponentiellt.

De personer som säljer sneakers modeller som är efterfrågade kommer ofta att göra det för 200-300 procents påslag – de köper dem för 1500-3000 och säljer dem för 4000 eller mer. Men sedan finns det återförsäljare som håller fast vid – eller, om de har tur, stöter på – en äldre begränsad version (tänk 90-talets Air Jordans i klassiska färger, eller originalet Nike Yeezys).

I det här fallet finns det färre oanvända par, vilket innebär att återförsäljningspriset bara går upp. Enkel ekonomi. Dessa begagnade skor kommer att sälja för mer än begagnade bilar vilket är en stor del av att sälja sneakers.

Om allt detta låter som overkligt, här är några goda nyheter: du behöver faktiskt inte vara en sneakerhead för att göra det stort i spelet. Skor ses som en handelsvara nu. Du har folk som brukade vara biljettköpare som köpte skor, eftersom marknaden är så stor.

Och även om det kan ge dig ilska från sneakerhead-communityt genom att gå till fullo, kommer lite forskning definitivt att hjälpa dig att förgylla dig själv med människorna du köper från och säljer sneakers till. Du måste alltså göra lite research. Veta vad du köper och var du ska sälja det.

Onlinemarknadsplatsen StockX är ett bra ställe att börja – deras ”marknadsbevakning”-funktion låter dig spåra, börsstil, vilka skor som är värda din värdefulla tid och pengar. Du kan se efterfrågan som redan finns för dessa produkter innan de släpps. Om folk köper några par tidigt för långt över detaljhandeln är det ganska uppenbart att det kommer att finnas pengar att tjäna på att sälja den sneakern

För de mer kunniga samlarna är återförsäljning av sneakers en karriär i sig – och det lönar sig bra. Du kan leva på att sälja sneakers. Det finns en enorm marknad som vill köpa sneakers, och den bara växer varje dag med sociala medier och influensers.

Sneaker meetup - fake money - sneakersanalys.se

Börja sälja sneakers nu

Det bästa sättet att börja sälja sneakers 2022 är genom att köpa och snabbt sälja ett par hajpade sneakers. Genom att göra detta behöver du inte oroa dig för att ackumulera skulder i din återförsäljningsverksamhet och kan fokusera på att göra en snabb vinst. Ju mer pengar du tjänar, desto fler sneakers kan du snabbt köpa och sälja vidare.

Snabb återförsäljning är det bästa sättet att börja återförsälja 2022 på grund av hur hög konkurrens det är i återförsäljningsbranschen för sneakers just nu. Det finns fler sneakersförsäljare nu än någonsin och därför är det bästa sättet att snabbt få betalt för dina sneakers.

Det näst bästa sättet att börja sälja sneakers 2022 är genom att göra långvariga uppehåll, men det är ett ämne för en annan artikel. I den här artikeln kommer vi att dela upp de bästa sätten att börja sälja sneakers 2022 och hur man gör det. Återförsäljning av sneakers är fortfarande lönsamt 2022. Du behöver bara veta hur du spelar spelet.

Du kan definitivt börja sälja sneakers i 2022. Marknaden är mer konkurrenskraftig än någonsin tidigare, men det finns fortfarande pengar att tjäna. Det är ett fantastiskt sidoliv som kan skalas till att tjäna tusentals dollar varje månad bara genom att köpa begränsade sneakers och sälja dem. Det är därför återförsäljning av sneaker är en bra sidospelning.

Du måste ha rätt tänkesätt för att börja sälja sneakers igen 2022. Alla skor du köper kommer inte att säljas för dubbla sitt värde. Att lära sig sneakers som kommer att gå upp i värde är avgörande information för varje återförsäljare. Vissa sneakermärken är mer lönsamma än andra.

Du kommer ibland att köpa tegelstenar som förlorar pengar, det kommer att vara svårt att sälja några par sneakers och ibland kommer du att sitta fast med sneakers som inte kommer att sälja. Du kan tjäna mer pengar på att sälja vidare genom att köpa fler skor på SNKRS-appen.

Det är bara några överväganden att tänka på om du vill börja sälja sneakers 2022. Det finns många fler som följer med verksamheten, men du måste se förbi allt detta. Huvudmålet är att fortsätta gå med vinst. Även om det bara är $10 här eller $40 där. Du kommer aldrig att gå sönder och tjäna pengar genom att sälja sneakers igen.

Bästa sätten att börja sälja sneakers
Det bästa sättet att börja sälja skor 2022 är genom att göra snabba vändningar. Du vill snabbt sälja sneakers och göra en vinst om och om igen.

Så småningom kommer du att bättre kunna se vilka sneakers som kommer att vara en snabb flip och vilka som kommer att vara ett långsiktigt grepp. Men om du precis har börjat är snabba vändningar rätt väg att gå. Snabba och enkla pengar.

Jag ska gå igenom ett par olika sätt att komma igång med att sälja skor. Jag inkluderar olika metoder för att vara mer inkluderande för olika återförsäljare att komma igång, oavsett din nuvarande ekonomiska status.

Snabbvänd kreditkortsmetod
Denna metod är min favorit för dem som har tillgång till ett kreditkort. Använd kreditkortet för att köpa en begränsad sneaker. Detta kan göras på plattformar som Nike SNKRS-appen, Foot Locker, Adidas Confirmed-appen eller andra webbplatser och appar som släpper begränsade sneakers.

Målet är att köpa sneakers och lista dem så snart som möjligt. Att sälja en förbeställning på eBay för de sneakers du just har köpt är det bästa sättet att göra detta. Du får betalt inom de närmaste två dagarna, långt innan sneakersna du sålde kommer med posten.

Om du inte säljer på eBay, vänta några dagar och lista dem på GOAT och StockX. På så sätt kan du skicka sneakers inom några dagar efter att de sålts och du kommer inte att straffas.

Målet här är en snabb handläggningstid. Du vill inte ha några lager hemma. Istället köper du sneakern och betalar snabbt av ett kreditkort samtidigt som du behåller överskottet som vinst för ditt nästa sneakerköp.

Denna metod fungerar utmärkt för dem som använder sina föräldrars kreditkort för att köpa återförsäljning av sneakers. När du har gjort detta några gånger kommer du att kunna samla mer pengar för att inte behöva den här metoden.

Använda skor metod
En annan bra metod för att komma igång är den använda skometoden. Har du några gamla sneakers liggandes? Sälj dem, de är mer värda än du tror. Även om det bara är ett eller två par kan de bli en bra startfond.

Om du inte har några begagnade skor liggandes, kolla din lokala Goodwill. Du kan hitta lönsamma begagnade skor bara genom att spara dem i secondhandbutiker.

High roller metod
Den här metoden är bra om du redan har startpengar att spendera på återförsäljning av sneaker. Gå all in. Köp varje hypad release och antingen vänd dem snabbt eller håll dem på lång sikt i ungefär ett år eller längre. Ju fler sneakers du köper, desto mer pengar tjänar du. Så enkelt är det.

Många av oss har inte råd att ta den här vägen, men om du kan blir det lättare att börja tjäna pengar. Du måste spendera pengar för att tjäna pengar och ju mer du spenderar, desto mer kan du tjäna.

Hur man börjar sälja skor 2022
Om du vill börja sälja sneakers 2022 måste du fokusera på att bygga ditt kapital. Det är hur mycket pengar du har i ditt företag som kan användas för att köpa fler sneakers. Ju mer kapital du har, desto mer lager kan du sälja.

Du kan göra detta på ett antal sätt, men det bästa sättet att göra det är genom att göra snabba vändningar som vi precis gick över. Du kan också börja sälja genom att använda skorengöring och återförsälja sneakers som du har städat.

När du börjar bygga upp ditt kapital och ditt företag växer, kommer du att inse att du har råd med fler sneakers att sälja vidare. Istället för att köpa ett par kan du köpa och sälja två. Det kommer snabbt att fördubblas från två till fyra och kommer att fortsätta medan din vinst också multipliceras. En metod du kan prova är att hålla Yeezys tills priserna går upp.

Starta din återförsäljningsverksamhet för sneakers 2022
Det har aldrig funnits en bättre tid att börja sälja sneakers. Det ger ett fantastiskt sidoliv och till och med en sidoverksamhet som är rolig att komma in i. Advokater och investerare säljer till och med sneakers för att tjäna pengar nu för tiden eftersom det är så lönsamt det kan vara. Se också de bästa sneakersstorlekarna att sälja vidare.

Rätt par skor kan ge dig bra pengar. Gör din research på marknaden, försök att köpa och sälja dina första par och acceptera att misstag är en del av tillväxtprocessen. Ju mer du lär dig och växer, desto mer pengar tjänar du på att sälja sneaker.

Rulla till toppen