Cortiez x Air Max 95

Corteiz x Nike Air Max 95 Samarbete – Första Bilderna

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Nike Air Max fandom har varit hög utomlands sedan slutet av 1980-talet. I London regerar Air Max 95 – eller ”110” som den historiskt har kallats på grund av sitt ursprungliga pris – högsta. Som sådan gör den den perfekta duken för CORTEIZ och Swoosh:s första sneakersamarbete.

Det förestående projektet antyder att allt ont blod ligger bakom de två institutionerna; Swoosh stämde varumärket för dess namns likhet med ”Cortez” 2021. CORTEIZ:s grundare, Clint avslöjade officiellt sin gemensamma arbete med Nike.

Skon har nyanser av grönt och svart i hela läder- och nätöverdelen. CORTEIZ logotyper är stämplade på tån och runt hälen medan ett kamouflagetryck landar på innerfodret. Det ”LUNDUN”-baserade avtryckets Alcatraz-logotyp ersätter Air Max-märket på toppen av tungan, men det nickar till originalet ”110” med sin neongula finish; de synliga luftbubblorna under fötterna följer efter.

Inget fast releasedatum har bekräftats av någon av parterna, men Air Max 95 kommer att lanseras i mars för £169, $209 USD ~ 2049kr. Njut av en närmare titt på paret framför dig medan du väntar på Nike SNKRS och crtz.xyz releasedetaljer.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Corteiz x Nike Air Max 95 Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen