nike-air-max-1-shima-shima

Nike Air Max 1 ”Shima Shima” – Till Fots Bilder

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Först introducerades av Nike 2003, ”Shima Shima”-motivet dyker upp igen i år på Nike Air Max 1. Tidiga läckta bilder av paret har svävat runt på Internet under de senaste månaderna, men den här senaste uppsättningen fotfoton har avslöjade sparkarna i detalj.

Viktiga detaljer att framkalla direkt är de remixade tungorna och invändiga foder. Den förra byter ut det traditionella Nike-varumärket mot etiketter som är utformade med djärva röda japanska tecken och bruna bakgrunder, medan den senare är utrustad med bruna och vita ränder.

De övre halvorna av sneakers är designade med en trio av neutrala toner. Utmärkande över basen är en ”Plum Eclipse”-nyans som stylar upp snören, Swooshes, stänkskydden och Nike Air-märket på baksidan medan ”Wolf Grey”-träffar informerar hälöverläggen och kvartspanelerna. Därifrån sticker ”Summit White” ut genom kragarna och tåboxarna. Nedanför kommer mellansulstycket i helvit och limmas ovanför en tvåfärgad trampbana.

Nike har inte bekräftat något releasedatum, men du kan förmodligen förvänta dig att Nike Air Max 1 ”Shima Shima” kommer att lanseras under de kommande månaderna för $160 USD ~ 1799kr. Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike Air Max 1 ”Shima Shima” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen