Faze Clan x Nike LeBron NXXT Gen

Faze Clan x Nike LeBron NXXT Gen – Officiella Bilder

0 0
Read Time:59 Second

I december sågs LeBron James retas med ett kommande FaZe Clan x Nike Basketball-samarbete. Nu har det officiellt tillkännagivits som en samarbetsversion av Nike Zoom LeBron NXXT Gen. Första gången de två parterna har träffats är duon mer vettigt än det kan tyckas då James äldsta son – Bronny – gick med i FaZe Clan 2020 .

Själva skon har en svart och röd färgpalett som hämtar från vad FaZe Clan kreativa chef Jay ”JVY” Richardson beskriver som ”liknelsen att precis som moderkort begravda under skalet av teknologi, kommer all stor talang underifrån, och vi använder alla olika interna funktioner för att driva oss som idrottare och spelare.” Trådliknande mönster täcker ovandelen då kollektivets logotyp dyker upp på tungan och Swooshes presenteras i holografisk form.

För de som är intresserade av att ta sitt eget par har en release via Nike och FaZe Clan planerats till den 9 mars i Nordamerika. Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Faze Clan x Nike LeBron NXXT Gen Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen