Air Jordan 1 High OG "Vibrations of Naija" - Sneakersanalys.se

Air Jordan 1 High OG ”Vibrations of Naija” – Till fots

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

I takt med att Jordan Brand fortsätter att utöka sin globala närvaro har dess teman blivit alltmer varierande. Klassiska kollektioner som Nike-dotterbolagets årliga kapsel med kinesiskt nyår-tema har fått sällskap av nyare teman som 2022:s firande av internationella återförsäljare som Manilla-baserade TITAN på Air Jordan 2 Low. När vi blickar framåt mot 2023 ser Jordan Brand ut att utnyttja nigeriansk design med sin kommande Air Jordan 1 High OG ”Vibrations of Naija”.

Det här paret kommer i en tidlös färgkomposition av vitt, benvitt och svart och erbjuder en mångsidig look med en tematisk twist. Dess ovansida gynnar en vit läderpresentation som sätter fokus på sneakerns unika textil Swooshes och krage. Dessa detaljer lutar sannolikt till färgsättets nigerianska inspiration, även om detaljer om dess rötter ännu inte har delats. En gul-tung off-white visas på kragens Wings-logotyp, snören, fodret och yttersulan i gummi för att komplettera översikten över denna första look.

För närvarande är Air Jordan 1 High OG ”Vibrations of Naija” planerad att släppas den 27 maj via Nike och utvalda återförsäljare till ett pris av $180 USD ~ 2049kr. Håll utkik efter officiella bilder och information från Nike under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Air Jordan 1 High OG ”Vibrations of Naija” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen