nike-sb-dunk-low-midnight-navy-desert-ochre

Nike SB Dunk Low ”Midnight Navy/Desert Ochre” – Officiella Bilder

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Nike SB-avtrycket har hållit en låg profil i förhållande till 2020 under de senaste två åren, men kollektivet fortsätter att utforska olika koncept och presentationer ovanpå den ikoniska SB Dunk Low.

När slutet av januari kommer närmare, har den modifierade versionen av Peter Moores basketsilhuett dykt upp i en färgkombination ”Ochre” och ”Midnight Navy”, och en ovandel i sude och canvas. Vid en snabb anblick verkar materialvalet vara ett enkelt avbrott från Nike Dunks populära användning av läder, men en närmare granskning av socklinersen tyder på något annat.

Det traditionella varumärket ”Nike SB” ersätts med en illustration av en vägtrafikbarriär med ett kitt för alla ändamål hällt över dess öppningar. Mockan och canvasen spelar alltså in i ”gör-det-själv”-inspirationen bakom skon. På andra ställen, dragflikar på toppen av tungan och förvaringsfickor på tungornas undersida ger en utilitaristisk modifiering av Nike SB Dunk Low. Sulenheterna under fötterna väljer en tonal off white look som gör att ovandelen kan frossa i rampljuset.

Njut av officiella bilder av paret här nedan, medan du väntar på Nike SNKRS lanseringsdetaljer. Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Nike SB Dunk Low ”Midnight Navy/Desert Ochre” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen