Nike Dunk Low

Nike Dunk Low

0 0
Read Time:1 Minute, 42 Second

En av de mest kända klassikerna i sneaker världen är förmodligen Nike Dunk Low med sina flertal färgkombinationer design. Under alla sina år på marknaden har denna sneaker blivit gott rekomenderad av sneaker fans från alla åldrar och grupper i världen. Under sina senaste år på marknaden har denna sneaker även förbättrats genom en ny dämpningsteknik, som skiljer sig åt från föregångaren. Detta innebär komfort med höghållbarhet för dagliga användare som väljer att köpa denna sneaker. På tal om förbättringar kan materialvalet nämnas, då märket valt att använda hållbara material från övre delen av skon till yttresulan, vilket de andra sneaker märken inte kan överträffa.

Nike Dunk Low
Foto: Goat.com

Storlek och passform

Precis som många andra sneakers skor finns Dunk Low i både herr- och damstorlekar, för att erbjuda den perfekta passformen. Retro stilen på sneakern har dessutom fört med de klassiska snören, som håller anklarna på plats i samband med den låga profilen. Utöver detta erbjuder skon även frihet i rörelseomfånget, trotts att fötterna sitter på plats.

Nike Dunk Low
Foto: Goat.com

Den låga profilen för även med en hel del godheter, framförallt vid användningen av. Den klassiska designen på sneakern får till sig en hel del ögon. Detta med anledning till det breda sortimentet av färg och stil, där var och en har en unik karaktär. Det är dessutom väldigt enkelt att matcha sneakerna med outfiten, framförallt med klänningar, jeans, shorts och kjolar. Du som är mer formell kan även använda dessa Dunk Low sneakers med dina skjortor och kostymer om det så önskas.

Nike Dunk Low Versioner

Nike Dunk Low 'White University Red'
Foto: Goat.com
Nike Undefeated x Dunk Low 'Dunk vs AF1'
Foto: Goat.com
Nike Dunk Low 'NY vs NY'
Foto: Goat.com
Nike Dunk Low SE 'Sail Multi-Camo'
Foto: Goat.com

Fördelar

  • Bra komfort och bekvämhet
  • Estetik och retrostil
  • Väldigt hållbar
  • Enkelt att ta på sig
  • Prisvärd
  • Färger

Nackdelar

  • Stelhet och styvhet
  • Ventilationen på framdelen av sneakern orsakar blöta fötter vid regn

Butiker

Liknande sneakers

Läs mer om andra modeller och nyheter här Nike

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen