Tiffany And Co. x Nike Air Force 1 Low - Sneakersanalys.se

Tiffany And Co. Nike Air Force 1 Samarbete Kommer 2023

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Nicky Diamonds, grundare av Diamond Supply Co., tog med sig ädelstenen i sneakerkulturens värld 2005 med sitt SB Dunk Low-samarbete. Även om lyxjuveleraren Tiffany And Co. inte tog till sig denna nyfunna relevans för nischgemenskapen vid den tiden eftersom det inte var ett officiellt partnerskap, är de nu officiellt i ledarband när vi får en första titt på den kommande Tiffany And Co. x Nike Air Force 1 Low.

Paret är i svart, aqua och krom ser ganska bekanta ut för den där SB Dunk-droppen, men likheterna tillskrivs smyckesdesignhusets signaturfärger. Även om konstruktionen av denna AF-1 verkar vara trogen originalet, med svarta nubucköverdelar och tumlat läder på Swoosh, ligger den verkliga charmen i kromapplikationerna vid hälen och de etsade plösetiketterna. Skosnörena är inte dina klassiska sportsnören, utan snarare den typ av tjocka rep som vanligtvis finns på Tiffany And Co. påssnören och väskhandtag. En mängd olika skosnören kommer att vara fästa, med en ljus gyllene gul är åtminstone ett av alternativen.

För närvarande förväntas en release någon gång under vårsäsongen 2023 med en prislapp på $400. En release kommer troligen att ske exklusivt genom Tiffany And Co. och Nike.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Tiffany And Co. x Nike Air Force 1 Low Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen