ADER ERROR x Converse Chuck 70 Officiella Bilder

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Den sydkoreanska märket ADER ERROR, som avslöjades nyligen har gått samman med Converse för att ombilda Chuck 70. Paret utnyttjar ADER känslan ”The new is not new”-designfilosofi som förbinder förr och nu med ledtrådar från klassiska utseenden.

Duon förvränger en åldrad look med en dekonstruerad estetik och har utrustat den gamla skolans Chuck 70 med olika samarbetselement. En asymmetrisk presentation ser båda skorna med blå utskärningar av canvas fästa från tårna till kragen. Den vänstra skon har texten ”The new is not new” som börjar med ett blått tryck på den åldrade mellansulan och övergår till blått broderi på ovandelen i benvit canvas. En ADER ERROR skylt visas också på den vänstra skons häl med unika samvarumärken som landar på varje skos tunga. Till sist kommer texten ”Den nya” och ”inte nya” till höger respektive vänster sko i svart.

Release för ADER ERROR x Converse Chuck 70 börjar 9 januari via ADER ERROR. Utvalda offlinebutiker kommer att ha det i lager den 10 januari och Converse har planerat en lansering den 12 januari till ett pris av 115 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

ADER ERROR
CONVERSE

ADER ERROR x Converse Chuck 70 Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Rulla till toppen