Air Jordan 12 "Cherry" -Sneakersanalys.se

Air Jordan 12 ”Cherry” kan komma tillbaka i 2023

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Vi är fortfarande i mitten av den första månaden 2023, men det ser ut som att Jordan Brand redan planerar sin kollektion av retroerbjudanden för semestern. Ingen bekräftelse har gjorts av den sexfaldiga mästarens avtryck ännu, men det senaste som dykt upp på ryktesbruket är återkomsten av Air Jordan 12 ”Cherry”. Senast den här färgvarianten kom ut på marknaden var 2009, så det är längesen för en nyutgivning.

Paret som visas i galleriet nedan är en iteration från 13 år sedan, och det är troligt att den ryktade delen kommer tillbaka med samma designsignaler. Ovandel i tumlat läder är tillagad med änglaliknande finish ovanpå tungorna, tåboxarna och kragarna medan de fjällstrukturerade stänkskydden stänks av sin titulära nyans. Öljetter som är placerade bredvid tungorna är dränkta i metalliskt silver och kompletteras med solida svarta Jumpman-ikoner, invändiga liners och hälbanderoller. ”23” träffar är placerade på de nedre hälarna i vitt för att fullborda sin Bulls-vänliga presentation.

Räkna med att mer information och bilder dyker upp under de kommande månaderna fram till dess officiella lansering.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike
Jordan

Air Jordan 12 ”Cherry” Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Rulla till toppen