Born X Raised x Nike SB Dunk Samarbete 2023

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Nike SB är ansvarig för att producera några av de mest ikoniska sneaker-releaserna genom tiderna. Underetiketten har också gått samman med de största namnen inom skateboardåkning och vidare, och skapat par tillsammans med sådana som Supreme, Diamond Supply, Concepts och många, många andra. Deras samarbetsfamilj förväntas växa först 2023 – och som rykten säger är LA:s Born X Raised nästa uppe.

Born X Raised är inte främmande för Nike-paraplyet, efter att ha arbetat på en uppsättning Converse Jack Purcells redan 2018. Dessutom avslöjades bilder på en samvarumärkt Air Force 1 fyra år senare, delade av deltagare i deras mycket exklusiva Sadie Hawkins vinterfest. Men till skillnad från detta Friends & Family-erbjudande borde etikettens nästa gemensamma ansträngning med Swoosh – som förväntas bli en Dunk – vara mycket mer tillgänglig.

Inga officiella bilder på den kommande Born X Raised x Nike SB Dunk har ännu dykt upp men tidigare par har läckts och med bilder på dessa. Mer information bör dock dyka upp inom de närmaste månaderna, så var redo för ytterligare uppdateringar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

Nike

Born X Raised x Nike SB Dunk Low Bild

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Rulla till toppen