YCMC x New Balance 990v3

YCMC x New Balance 990v3 Exlusiva Sneakers

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Baltimore-baserade återförsäljaren YCMC har en omfattande lista med samarbetsutgåvor under sitt bälte, och förenar sig ofta med New Balance för exklusiva färgställningar på sina ökända modeller. Duon har tidigare kolliderat för att producera unika återgivningar av 992 och 990v5, senast släppte en neutralt tonad 990v3 för dagligt bruk.

YCMC och New Balance samarbetar igen för en annan version av 990v3, och den här gången vänder sig till naturen för inspiration. Den förstnämnda ombildar basmodellen genom en utsiktspunkt utomhus och doppar den i jordnära nyanser med lätta färger.

990v3 är gjord för banbrytande pionjärer och omarbetas genom ett arkiv men ändå modernt objektiv. Sneakern ser dammgrön mocka spridd över ovandelen med en robust finish, medan ventilerande svart mesh sitter under och möjliggör ökad hållbarhet när du är i rörelse. Samarbetet har dessutom livfulla streck av lila på de quiltade tungorna och plasthälkappor tillsammans med prickiga krickfärgade dekorationer på baksidan av vadderade ENCAP-sulenheter.

Standard New Balance-märke landar på tungorna och häldiskarna, medan tvåfärgade gummibottnar kompletterar designen med fyra anpassningsbara spetsalternativ.

Ta en närmare titt på YCMC-exklusiva New Balance 990v3 i galleriet nedan. Sneakern kommer att släppas i butik och online via YCMC-webbplatsen den 2 februari för $195 USD ~ 2249kr. Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Det här inlägget innehåller referenser till produkter från en eller flera av våra annonsörer. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till dessa produkter.

Butiker

New Balance

YCMC x New Balance 990v3 Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Rulla till toppen