032c x Adidas GSG TR & GSG Mule 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Ett långsiktigt förhållande utan tvekan, 032c x adidas har tillbringat en hel del tid tillsammans med både nya och gamla silhuetter. Och med sitt senaste samarbete återbildar de två en relativt obskur arkivikon.

Precis som deras vår / sommar ’21-kollektion – med titeln ”SYSTÈME DE LA MODE” – kommer samarbetet från en plats för experiment. ”Vi har redan tagit adidas in i vår studio och verkstad för att lägga till tolkningsskikt till sina mest klassiska skor”, säger designern Maria Koch. ”… det som om vi tog dem till ett laboratorium.”

I hjärtat av kapseln ligger GSG-9, en äldre modell som råkar vara en av avtryckets favoriter. Dess utseende här är långt ifrån vad det en gång var, med ett nytt utseende och GSG TR-namn. Mid-cut och visuellt utilitaristisk, paret antar ett antal trail-ready uppgraderingar. 3M-detaljer ströms omkring, dragskoförslutningar ger både säkerhet och bekvämlighet, och neoprentyger säkerställer en viss väderbeständighet. På andra håll kompletterar varumärket 032c x Adidas den övre, vars palett finns i antingen en ”Hi-Res Yellow” eller en mer anspråkslös ”Stone Grey.”

På andra håll förbereder duon sig väl för det varma vädret med den medföljande GSG-mulen. Även om det är mycket enklare i konstruktionen, har det samma material ovanpå samma sula för att se ut som militär. Förvänta dig att se det i både ”Core Black” och en solbränd ”Savannah”.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

032c x Adidas GSG TR & GSG Mule Bilder

032c x Adidas GSG TR & GSG Mule
032c x Adidas GSG TR & GSG Mule
032c x Adidas GSG TR & GSG Mule
032c x Adidas GSG TR & GSG Mule
Bild från @Adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen