4D & BOOST Skapar en hybrid Adidas Sneaker

0 0
Read Time:58 Second

4D och BOOST är adidas mest framträdande nutida dämpningsteknik, och de har förenats på unikt sätt på en helt ny livsstilssilhouette. Kallad “4D Kick” av den kända sneakerläckaren YankeeKicks – ett namn som i skrivande stund ännu inte har bekräftats officiellt av adidas – denna hybrid-sneaker är en tilltalande sammanslagning av Three Stripes-teknik som omarbetar två välkända system för att skapa en ny stil.

Klackarna är där handlingen är på ”4D Kick”: de är lökformiga som en UltraBOOST 21 och placerar en lutande del av svart BOOST-skum under ett diagonalt streck av gitterat 4D-material i ”Aero Green.” Detta lutande montage ger ett unikt utseende och sticker ut mot resten av skoens relativt enkla konstruktion. Mellansulans framfot är gjord i enkelt olivskum, medan den övre blandar gröna och svarta maskor med en svart mittfot Three Stripe-grafik och en förlängd hälklämma. Svarta kontinentala yttersulor i gummi rundar utseendet.

Tillsammans med ett namn har denna hybrid adidas sneaker ännu inte fått ett officiellt släppdatum eller detaljhandelspris. Det kommer dock troligen att komma senare i vår eller sommar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

4D & BOOST Adidas Hybrid Bilder

4D & BOOST Adidas Hybrid
4D & BOOST Adidas Hybrid
4D & BOOST Adidas Hybrid
4D & BOOST Adidas Hybrid
Bild av @Yankeekicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen