A Ma Maniere X Adidas Ultra 4D i svart

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Whitaker Group-stjärnan A Ma Maniere startade 2021 rätt. För inte så länge sedan presenterade återförsäljaren sin lyxiga uppfattning om Air Jordan 3, en release som bara var en öppnare under ett kalenderår som till synes fylld med anmärkningsvärda samarbeten. Därefter ser det ut som att avtrycket samarbetar med adidas, de två förbereder en Triple Black-version av den nya Ultra 4D.

Inte långt tillbaka mötte silhuetten många butiker över hela världen som var och en förser sina egna exklusiva färger. Här har A Ma Maniere valt att gå mot sädet när de klär löparen upp mer än ner. Primeknit-ramen har ett snyggt, helt svart utseende som matchar de mycket mörkare, premiumläderfärgerna som klär tåhatten och sidoburen. På andra håll markerar klassiska hårda skal räknaren, dess upphöjda text görs subtil när den stavar ut namnet ”Ultra 4D”. Och medan snören, tryckt sula och liknande följer i ovannämnda armaturers riktning, kontrasterar tungan, dess märkning och den nedre dubraen med en liten touch av vitt.

För en bättre titt, se bilderna till fots nedan. När detta skrivs är ett släppdatum okänt. det är dock troligt att en lansering kommer att träffa adidas och utvalda återförsäljare före årets slut.

Läs mer om andra nyheter här.

A Ma Maniere X Adidas Ultra 4D bilder

A Ma Maniere X Adidas Ultra 4D
A Ma Maniere X Adidas Ultra 4D
A Ma Maniere X Adidas Ultra 4D
Bild av @yankeekicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen