A Ma Maniére x Air Jordan 3 – Officiell Lanserings Datum

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

A Ma Maniére och Jordan Brand har meddelat ett officiellt släppdatum för deras efterlängtade Air Jordan 3-samarbete. Lyxig i stil och hjärtlig inspiration – skon avslöjades först av Whitaker Group-chefen James Whitner och AMM släppte nyligen en Raised By Women-kortfilm för att fira den förestående ankomst – denna detaljerade uppfattning om Michael Jordans tredje signaturskor är också åtföljd av en full kapsel av unisexkläder.

AJ3 är gjord i en “vit / mediumgrå / violett malm” -färg och ger ett elegant utseende med sitt smidiga tumlade läder och den lurviga mockakonstruktionen. Den har också unika detaljer som sammärkta tungor, konstfullt åldrade hälflikar med OG Nike Air-träffar och till och med en quiltad satinsula. Den medföljande klädkollektionen består av satinjackor och lastbyxor plus häftkläder som shorts, tees och huvtröjor – alla presenteras i en neutral färgpalett och har speciella AMM x Air Jordan-detaljer.

A Ma Maniére x Air Jordan 3 och dess matchande kläder kommer att släppas på A Ma Maniére-webbutiken den 21 april. Skor kommer att finnas i en utvidgad storlek som sträcker sig från 3,5 till 14 herrars (dam 5 till 15,5) och vuxenpar kommer att prissättas till $ 200 USD. Kläder är också storleksanpassade och går från XS till XXL.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

A Ma Maniére x Air Jordan 3 Bilder

A Ma Maniére x Air Jordan 3
A Ma Maniére x Air Jordan 3
A Ma Maniére x Air Jordan 3
Bild av @AMaManiere
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen