A$AP Nast presenterar ny trail-ready Reebok Zig Kinetica II Edge samarbete 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Efter att ha lagt ut några team-ups för skor med Converse 2017 och 2019 tog A$AP Nast beslutet att hoppa fartyg från One Star-märket och gå med i Reebok-familjen. Flytten var oanmäld och kom i huvudsak fram när de två presenterade sitt jordfärgade Classic Leather Legacy-samarbete tidigare 2021. Och nu verkar det som om båda parter kommer att fortsätta med fler versioner, varav den ena är den nyligen uppkomna röda och svarta färgen på Reebok Zig Kinetica II Edge som är utformad för att träffa spåren.

Skadade av den Harlem-födda rapparen själv, är skorna-som är märkta som ett projekt med hans NST2-avtryck-mestadels upptagna med djärva röda överdelar och har accessoarer med mockaöverlägg och snedställda linjer i överdelen, som alla droppas i en fast svart. Djärva gula accenter bjuds också in för att klä upp snören – som hålls ihop av en växel – Reebok -logotyperna på sidosidorna, överläggen bredvid tåspetsarna och de utsatta sömmarna på baksidan. Dessutom är hälflikarna prydda med NST2 -märke. Grippy sulor nedanför är smidda med Vibram -gummi för att ge bärare gott drag när de antingen går genom smutsvandringsleder eller på gatorna.

Ingen releaseinformation har bekräftats ännu, men du kan troligen förutse att Reebok kommer att släppa dessa under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

A$AP Nast x Reebok Zig Kinetica II Edge Bilder

A$AP Nast x Reebok Zig Kinetica II Edge
A$AP Nast x Reebok Zig Kinetica II Edge
Bilder från @a$ap Nast
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen