A$AP Nast x Reebok Earth Toned Classic Leather Legacy Collaboration 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

A$AP Nast är inte främmande för samarbeten med skor eftersom han och Converse har tillagat några sneaker projekt som Chuck 70 Hi som lanserades 2017 samt den flamtäckta Jack Purcell Mid som lanserades 2019. Det verkar dock att han byter redskap för våren 2021 och nu ansluter sig till folket på Reebok för att rulla ut en gemensam Classic Leather Legacy-färgväg.

För det senaste stycket lutar den Harlem-födda konstnären på en jordpalett för att stilisera den moderniserade silhuetten. En ”Sand Taupe” -färg är mest uttalad på baslagret här eftersom den kläder på mockaöverläggen som är fästa i halsen, mittfoten, klackarna och tåspetsarna. Fler av dessa neutrala accenter kommer genom de mörkbruna lädervektorlogotyperna på sidorna såväl som de ljusbeige corduroy-materialen som utgör basen. Dessutom “Crisp Purple” accenter kikar ut genom de bakre läderunderläggen och spetsöglorna, och tungorna har gått för det åldrade utseendet på grund av dess exponerade skummaterial. Varumärket ”A$AP Nast” präglas också på mittfotens svarta banderoller samt på höger sida.

Om du är intresserad av att köpa kommer de att lanseras den 2 april 2021 för $ 100 USD via Reebok och utvalda återförsäljare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

A$AP Nast x Reebok Classic Leather Legacy Bilder

A$AP Nast x Reebok Classic Leather Legacy
A$AP Nast x Reebok Classic Leather Legacy
A$AP Nast x Reebok Classic Leather Legacy
A$AP Nast x Reebok Classic Leather Legacy
Bild av @Reebok
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen