ACRONYM x Nike Blazer Low Samarbete – Första titt 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 5 Second

Det har gått tre år sedan ACRONYM och Nike släppte sin sista trifecta av Air Presto Mids, men efter att ha förhandsgranskat flera prover av nya Swoosh -lag verkar det som om de två parterna vill återförenas för mer lanserar för att ge till allmänheten. En av dem kommer att vara ACRONYM x Nike Blazer Low som nyligen sågs för första gången i naturen på sulorna hos märkets ledande designer Errolson Hugh vid Paris Fashion Week.

Hittills har det bara varit ett närbild av skorna som har dykt upp på nätet, men det är tydligt nog att se alla skoens slående detaljer. Överdelar är konstruerade med ett svart dukmaterial men kommer i förväg och har ett lager vitt under. Fler toner av svart dyker upp i hela halsen, snören och tungan, varav den senare har en ”ACRONYM” -notation skriven med graffitiliknande teckensnitt under den traditionella Nike-logotypen. Mot baksidan av skorna sitter en aggressiv bit som färgblockerar med ”Lemon Venom” och vita nyanser och kommer skruvad med silverbultar.

Ingen officiell releaseinformation är känd just nu, men det är troligt att dessa ACRONYM x Nike Blazer Lows kan släppa antingen senare 2021 eller början av 2022.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

ACRONYM x Nike Blazer Low Bild

ACRONYM x Nike Blazer Low
Bild från @aks / @inwng
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen