Adidas söker komfort med kommande 4D Cush ”Carbon / Solar Green”

0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Adidas 4D-linjen bodde tidigare inom unicorn-sneakers, men idag kan den en gång futuristiska tekniken hittas utrustad med över ett halvt dussin olika stilar. För att få tillbaka en känsla av spänning en gång till kan det dock vara adidas nya 4D Cush – som just har förhandsgranskats av den produktiva sneakerläckaren YankeeKicks.

adidas har hållit 4D-sulan (tillverkad av ljus, syre och harts) relativt bekant under sin korta livstid och levererar den ofta i en grön nyans som är cirka 5 cm tjock. Det har dykt upp precis på baksidan av hälen på en 4D-BOOST-hybrid, halvdold på Y3-par och bedrägligt tunnare på 4D Fusio, men nu har den fått sin mest maximala uppdatering hittills.

För adidas 4D Cush är dämpning målet med spelet. På baksidan visas en stor, upppumpad version av 4D-systemet i en ”Carbon / Solar Green” -mix, vilket skapar en förhöjd hälsektion innan du slår på det som ser ut som adiPRENE. Medan vi får anteckningar om adidas Originals Ozweegos mellansula adiPRENE, kan vågigt adidas-märke på mellansulan på mediala sidan innebära att det här är lite uppdaterad adidas-teknik.

När det gäller överdelen hittar du en blandning av mesh och TPU-överlägg som skapar en kurvig, rymdålders estetik som kombinerar med ”Solar Green” -vågor på mittpanelen. YankeeKicks publikanteckning nickar till Nike Air Max Tuned och Air Max 270 – men vi lämnar detta åt dig att avgöra.

Att avrunda skon är en ganska spännande tåkomponent som är vinklad och skyddad med sin stötfångarliknande estetik, liksom Trefoil-märket på hälen och mer ”Solar Green” som slår upp tungan. För närvarande har vi ingen bekräftelse eller ytterligare information om detta par, men vi kan förvänta oss att se mer under de kommande månaderna inför den ryktade 2022-utgåvan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas 4D Cush ”Carbon / Solar Green”

Adidas 4D Cush Carbon / Solar Green
Adidas 4D Cush Carbon / Solar Green
Adidas 4D Cush Carbon / Solar Green
Adidas 4D Cush Carbon / Solar Green
Adidas 4D Cush Carbon / Solar Green
Adidas 4D Cush Carbon / Solar Green
Bilder från @Yankeekicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen