Adidas 4DFWD Ny 3D-Printad Sula Designed Löpare

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Adidas 4D-teknik introducerades först för allmänheten 2017, men den har utvecklats i flera år innan dess. Nyligen har Adidas Running presenterat det nya kapitlet om både sin historia och 3D-tryckta mellansulainnovation med adidas 4DFWD.

Den nya silhuetten kallas ”framtidens löpning” av Alberto Uncini Manganelli, SVP och chef för adidas Running, och kombinerar 17 år av idrottsutövare med framsteg inom teknik, design och hållbarhet. Som namnet antyder har 4DFWD utformats för att flytta löpare framåt, en uppgift som närmar sig annorlunda på UltraBOOST och adizero adios Pro. Insikt från de ursprungliga FUTURECRAFT (2017) och dess AlphaEdge (2018) och 4D Run (2020) efterträdare hjälpte till att informera 4DFWD, särskilt dess gitterdämpning.

Under de senaste 18 månaderna funderade adidas designteam över en fråga: Hur får varje körning att kännas som framsteg? I sitt försök att svara på denna förfrågan skapade gruppen fem versioner av adidas 4D-dämpning och slutligen landade på en ny, bowtie-påminnande cell. Till skillnad från tidigare iterationer har 4DFWDs gittersystem (upplåst av Carbon) 23% mer dämpning samtidigt som det ger tre gånger så mycket rörelse framåt; testning med idrottare som Wayde Van Niekerk, nuvarande världs- och olympiska rekordinnehavare i 400 meter lopp, upptäckte att toppbrytpunkten (ögonblick när löpstress blir nedslående) minskades med i genomsnitt 15%. FWD CELL: s form skjuter framåt och omdirigerar vertikal påverkan till rörelse framåt.

På hållbarhetsfronten består gitterstrukturerna av 39% biobaserat material. Slutliga specifikationer inkluderar: en PRIMEKNIT + övre; omdesignad gummisula stapelhöjd på 11,3 mm; och en vikt av 11,75 oz. för en amerikansk storlek 9 (333gr. för en brittisk storlek 8,5).

4DFWD debuterar i en “Core Black / Solar Red” -färg den 15 maj via adidas CONFIRMED-appen (anmälningar är öppna från och med idag 5 maj). En Tokyo Collection släpps den 1 juli innan den slår globala återförsäljare den 12 augusti. Medan du väntar kan du njuta av officiella bilder av lanseringsparet framöver.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas 4DFWD Bilder

Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Adidas 4DFWD
Bild från @adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen