Adidas Crazy 1 I Off-White Med Lilla Och Grå Accentfärger

0 0
Read Time:58 Second

Efter en mängd återkallanden och ombildningar av releaseschemat har adidas återkomst till listan av Kobe Bryants första signatursilhuett kommit tillbaka på rätt spår med novembersläppet av adidas Crazy 1 ”Lakers Home”. För sin senaste ansträngning börjar den inledande silhuetten en nästan identisk komposition med den senare, denna gång tillskriver Lakers Royal Purple Away sin dominerande accent.

14 år sedan dess senaste nyutgivning och paret har inte missat ett steg, och samordnar dess beprövade skrymmande ovandel med överdriven fotledsvadd. Genom att spegla det ovannämnda parets ”Off-White” baslager och klädda krämsula under foten, njuter det en gång helgula strumpfodret nu av ett grått nätkragefoder medan dess matchande tunga vadderade ovansida och läderinnerfoder ger en livlig lila kontrast. Gråskalans ansträngning främjar dess inkludering under genom den exponerade mellansulplattan och slitbanan medan den gräddfärgade tåhättan står i skarp kontrast till den kolsvarta häldisken fäst med sällan ljusgula detaljer.

Medan de har varit tillgänglig i Asien ett tag, njut av officiella bilder på Adidas Crazy 1 ”Off-White/Purple” nedan medan vi sitter hårt på en potentiell release 2023.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas

Adidas Crazy 1 Bilder

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen