Adidas Forum Low & Nizza Med En Färgglad Makeover För Pride Månad 2021

0 0
Read Time:54 Second

Inför stolthetsmånaden 2021 har adidas föreställt sig två av sina mest ikoniska silhuetter med en livlig färgpalett och kärleksrelaterad grafik: adidas Forum Low och adidas Nizza.

Även om Three Stripes tidigare har producerat samlingar för junifirandet har det inte inkluderat forumet med låg topp. Blommabroderier visas överallt i en gång basket-domstol-häftklammer, en detalj som saknas i den medföljande duken Nizzas. Meddelanden ”LOVE UNITES” visas på parets laterala häl och nickar till ett av de underliggande teman i Pride Month. Som jämförelse har snören och slip-on-versionerna av den andra adidas Originals-designen också den uppenbara kommunikationen, men visar den mycket mer framträdande: snörad-Nizza delar upp den mellan sidoprofiler och medialprofiler och klackar, samtidigt som den visas på tungan märka. En rollkaraktär visas på icke-läderstilar, vilket ytterligare bidrar till månadens anda.

Njut av officiella bilder av adidas Pride Month 2021-erbjudanden här nedan och räkna med att par kommer fram den 15 maj.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas Forum Low & Nizza / Slip-on Bilder

Adidas Forum Low
Adidas Forum Low
Nizza
Nizza
Nizza / Slip-on
Nizza / Slip-on
Bild från @Adidas

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen