Första titt på Adidas NMD S1

0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

För över fem år sedan lanserade adidas Originals en helt ny sneaker som heter NMD R1. Lite visste de att de låste upp en hel kategori livsstilsskor vars löpning var oöverträffad på den avslappnade sneakermarknaden. Från samarbeten som nått de episka topparna i Chanel till att bli mycket tillgängliga hos rikstäckande kedjeförsäljare, blev NMD en hushållssneaker och understödde en ny nivå av utforskning för Originals när de utvidgade kategorin utöver vad som helst tänkbart.

Men under de senaste tre åren föll NMD tillbaka till jorden. Även om de inte avlägsnades från marknaden (NMDs är regelbundet tillgängliga för köp online), var skorna inte längre en del av konversationen eftersom konsumenterna gick vidare från den förenklade, sockliknande designen till förmån för dess polära motsats i den tjocka skorörelsen. Och med den trenden att större (och inte nödvändigtvis tjocka) sneakers inte ger upp sin plats, är det säkert att säga att NMD-rörelsen inte kommer att få dragkraft om inte några snabba förändringar görs.

In kommer adidas NMD S1, nästa kapitel i NMD-rörelsen. Medan den övre fortfarande använder den sockliknande överdelen, verkar sulan ha blivit helt förändrad. Dämpningen är nu helt innesluten av en rejäl ogenomskinlig ram, en stor avvikelse från den helt exponerade BOOST i alla föregående NMD-modeller. Och istället för ”stötfångarna” väljer Adidas en helt annan stil av utsprång vid framfoten och hälen. Yttersulan i sig är mycket mer uttalad, med synliga dragkuggar visas på ytterkanterna.

För närvarande har en release för adidas NMD S1 inte avslöjats, men när par sås ut till VIP kan vi föreställa oss att ett meddelande kommer snart.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas NMD S1 Bilder

Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Adidas NMD S1
Bild från @philllllthy

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen