Adidas ger PE färger till Ultra 4D “Miami”

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

2016 hade adidas en stark körning med sin UltraBOOST och med cosigner från alla anmärkningsvärda kändisar och idrottsstjärnor som var tänkbara blev färgvägar som UB 1.0 “Miami Hurricanes” en mycket eftertraktad omedelbar klassiker. Nu ger Three Stripes denna sällsynta färgväg tillbaka i form av en Ultra4D – kort sagt, parar ihop den bästa färgen med det bästa av adidas teknik.

Officiellt pryder en färgväg som består av ”Collegiate Green”, ”Footwear White” och ”Collegiate Orange”, paret har en Primeknit-överdel i samma mönster som UB 1.0 med orange som om den har fläckats genom den gröna basen. Områden med orange framträder på Ultra4D-märkt hälkopp, tungan och inuti, medan vi på baksidan hittar grönt återigen bildar hälsektionen.

Att föra samman allt detta är ”Footwear White” Three Stripes på spetsburet och naturligtvis 4D-sulan. Med hjälp av ljus, harts och syre tillverkar adidas en gittervävd 4D-sulanhet som är knäppig vid beröring (men inte lika mycket som BOOST) medan den är tät och stödjande. Resultatet är något som man kan gå eller springa på hela dagen, vilket också ger stor absorption.

Vi tvivlar dock på att någon som köper dessa tar dem på löprunda. Precis som UB 1.0 ”Miami Hurricanes” är dessa avsedda att vara en säker försäljning. Paret släpps hos återförsäljare som Overkill den 1 augusti och kommer att kosta € 220 EUR (ca $ 260 USD).

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas Ultra 4D “Miami” Bilder

Adidas Ultra 4D Miami
Adidas Ultra 4D Miami
Adidas Ultra 4D Miami
Adidas Ultra 4D Miami
Adidas Ultra 4D Miami
Bilder från @Overkill

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen