Adidas UltraBoost 6.0 – En Första Titt

0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

Trots att de kommit in i nya kapitel på sin löpande resa med förslag som adidas UltraBOOST 21 och adidas adizero adios Pro, kan den tyska sportklädtillverkaren inte släppa sin ursprungliga UltraBOOST-modell, som snart lanseras i en UltraBoost 6.0 iteration.

I mitten av 2010-talet tog den ursprungliga UltraBOOST över det avslappnade sneakerutrymmet efter att ha godkänts av Kanye West (modellen hade åtnjutit viss prestationsvärdighet, även om dess inledande yttersula slits ut snabbare än de flesta löpare föredrog). Sedan dess har kombinationen Primeknit övre och BOOST-skumsulaenheten minskat i popularitet, med enstaka “1.0” retro-dragning i nostalgiska strängar. För UltraBOOST 6.0 överger adidas uppenbarligen livsstilsutrymmet för gott, samtidigt som man arbetar mot sitt mål att minska plastavfall i haven.

Även om den senaste löpande sneakers från märket liknar sina omedelbara föregångare, närmare inspektion placerar modellen närmare en SolarBOOST än någonting annat. Material som används i parets övre del är delvis PRIMEBLUE, som använder Parley Ocean Plastic utan att offra högpresterande fördelar. Med tanke på att UltraBOOST 6.0s övre halva är 50% textil (75% av textilen är PRIMEBLUE garn) har Three Stripes infört ett nytt mönster i den stickade basen; Såsom framgår av den inledande färgen ”Icke-färgad / Crew Blue”, kommer den senaste designen att möjliggöra uttalanden.

På andra håll avstår profil 3-Stripes och stödkonstruktioner vid hälen till sin ursprungliga gjutna konstruktion till förmån för Milguard Ocean C ™, en unik polymerblandning gjord av upparbetad plast och gamla fiskenät. Enda enheter spelar inte anmärkningsvärda förändringar som UltraBOOST 21, som väcker ett par frågor, nämligen ”Varför finns den här produkten och till den ursprungliga prispunkten på 180 USD?”

I korthet är det uppenbart att UltraBOOST 6.0 har mindre BOOST-dämpning än alternativet som krediteras 2021. Dessutom är samma Torsion-system och kontinentala gummikomposition kvar från de senaste UltraBOOST-stilarna, medan UltraBOOST 21 introducerade adidas LEP (Linear Energy Push) teknik och stretchweb kontinentalt gummi. Ändå är båda sneakers för närvarande prissatta samma. Eftersom båda presenteras som prestationsförslag, kan en $ 180 USD-prislapp på en nyare, men gammal teknik som använder löpande sneaker, förvandla konsumenterna, såvida det inte finns, naturligtvis, ett stort segment som kommer att betala vad som helst pris för att rocka en design fortfarande i stort sett igenkännlig från 2015.

Njut av officiella bilder av UltraBOOST 6.0 här nedan, och hitta par som är tillgängliga via adidas.com den 22 april.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas UltraBoost 6.0 Bilder

Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Adidas UltraBoost 6.0
Bild av @adidas US

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen