Adidas Yeezy 500 “Blush” Restock

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Om du har följt resan från Kanye West och adidas sedan de två började lansera samarbetsprodukter 2015, vet du att vid en sneaker kan lagret i huvudsak gå ner vid varje given punkt. Nyheter dykt upp tidigare om att YEEZY BOOST 700 ’Wave Runner ”och YEEZY BOOST 350 V2” Tail Light ”kommer att fyllas på senare i år, och nu lär vi oss att ytterligare en är inställd på att gå med i release-kalendern 2021: YEEZY 500″ Blush”.

Denna färgväg – som ursprungligen kallades ”Desert Rat” – tappade ursprungligen tillbaka i februari 2018 och var den allra första YEEZY 500 som släpptes till allmänheten via en begränsad förbeställning för fans baserade i större områden i Los Angeles och New York. . Skon väljer den monokromatiska estetiken och använder sin nominella nyans för att spilla över dess nätunderlägg och lurviga mockaskikt överst. Nedifrån är dess lite glödande bottenhet som stöds med adiPrene-dämpning också färgad i samma färg.

Ett officiellt släppdatum är fortfarande okänt, men det är troligt att de kommer att återvända någon gång under hösttiden för $ 200 USD via adidas och utvalda återförsäljare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas Yeezy 500 “Blush” Bilder

Adidas Yeezy 500 Blush
Adidas Yeezy 500 “Blush”
Bild från @Yeezy Mafia
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen