Alla Dessa Adidas Yeezy Boost Restock I År 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Strax efter den första officiella lanseringen av YEEZY BOOST 750 2015 hoppade Kanye West på frukostklubbens radioprogram för en andra intervju och berörde det faktum att han så småningom ville ha sina släpp med adidas att vara tillgänglig för så många människor som möjligt. Nu när YEEZY har byggt sig in i ett kraftfullt imperium och skorna har nått mainstream, har han kunnat göra det med högre produktionsantal och en uppsjö av lager. År 2021 kommer hans populära skodon att återföra många olika uppvisningar från den senare halvan av våren till resten av året.

Månaderna maj och juni fokuserar på de loungefärdiga stilarna, varav den förra ser YEEZY FOAM RNNR ”Sand” tillbaka medan den senare är värd för en nyutgåva av YEEZY-Rutschbanorna i ”Pure”, ”Core” och ” Harts”.

Augusti är stor för Mr. West och hans Three Stripes-läger, eftersom båda parter har ”Triple Black” och ”Orange” YEEZY BOOST 700 MNVNs, YEEZY BOOST 350 V2 ”Tail Light”, ”Black Static”, ”Cloud White” och “Synth” och YEEZY BOOST 700 “Wave Runner” gör härliga comebacks. Avkastningen för ”Wave Runner” är förmodligen ännu mer förväntad med tanke på att den kommer att släppas vid modellens nu sänkta prispunkt på 240 USD.

På däck för september finns återupplivningar av YEEZY DSRT BT i ”Oil” och ”Rock”, ytterligare en lansering av den dumpling-esque YEEZY 450 ”Cloud White” och en andra droppe av YEEZY-Rutschbanorna i ”Soot” och ”Pure”.

I november ger det kreativa geni dig en andra möjlighet att klara YEEZY 500 “Blush” och YEEZY BOOST 350 V2 “Blue Tint”.

Det är troligt att fler färgkombinationer kommer att läggas till i listan under hela året, och vi kommer säkert att hålla dig uppdaterad med nyheter om fler lagerutvecklingar under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas Yeezy Boost Bilder

Adidas Yeezy Boost
Bild från @Yeezy Mafia

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen