Adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT ryktas släppas i ”Slate Blue”

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

Sedan debuten den 24 september 2016 har adidas YEEZY BOOST 350 V2 genomgått en handfull designändringar som har återupplivat den tillräckligt för att hålla den ”fräsch”. Inga uppdateringar har dock avvikit så mycket från den ursprungliga ritningen som modellens CMPCT-version (läs: ”kompakt”), som förväntas lanseras i december.

Om Kanye West har bevisat något genom sina kreativa ansträngningar, är det att han aldrig är rädd för att fortsätta justera något tills han känner att det är den bästa ansträngning han möjligen kunde ha gjort. (’ye hade ”Stronger” mixat totalt 75 gånger innan han släppte det på sitt tredje studioalbum.) Och medan otaliga åskådare har efterlyst en vila till siluettens V2-variant, verkar Mr. West fortfarande ha fler idéer för YEEZY som utan tvekan hjälpte honom att bli miljardär.

I likhet med den nyligen testade YZY BSKTBL KNIT 3D, har det senaste förslaget en ny Primeknit-konstruktion som introducerar ett mycket lägre snitt vid fotledsöppningen och en tätare, sockliknande passform. Halvtransparenta remsor är övergivna vid profilerna, men parets stickade arrangemang ägnar sig fortfarande åt olika mönster. Under fötterna bibehåller ”Slate Blue”-stilen (och YEEZY V2:s CMPCT-iteration i allmänhet) samma räfflade gummisula och BOOST-dämpning som sina föregångare.

Njut av en första titt på skorna här nedan och räkna med en YEEZY SUPPLY-exklusiv debut i december för $220 USD. En ”Slate Red” färgsättning har redan ryktats för 2022, vilket tyder på att Mr. West har stora planer för de kommande YEEZY:erna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT ”Slate Blue” Bild

Adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT Slate Blue
Adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT Slate Blue
Bilder från @YEEZYMAFIA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen