Adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT presenteras i ”Slate Red”

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Under de sex år som Kanye West och Adidas har varit partner, har båda parter skakat om spelet fullständigt med ett stort utbud av nya silhuetter, releasemetoder och mer. Och när det kreativa geniet går in i den senare hälften av 2021 och in i 2022, har han redan fått flera nya skofärger på ärmen, en är denna adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT ”Slate Red”-färgvariant.

Ungefär som Wests berömda Nike Air Yeezy 2 ”Red October” och hans kommande adidas YEEZY FOAM RNNR ”Vermillion”, hänger sig den här förestående tagningen åt den helröda estetiken som oftast förknippas med honom. De övre halvorna är konstruerade med en hel PrimeKnit-bas som är tätt vävd runt hälarna och stänkskydden, men blir lösare runt tåboxarna och sidopanelerna för att skapa ett randigt mönster. Den är också designad med en sockliknande krage för en åtsittande passform och kommer helt dränkt i en scharlakansröd nyans. Även om detta bara är en mock-up, verkar den ribbade mellansulan ha en mörkare nyans av rött.

Enligt YEEZY MAFIA förväntas adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT ”Slate Red” släppas i februari 2022. Dessa skulle säkert vara en fin Alla hjärtans dag-present till din partner.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT ”Slate Red” Bild

Adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT Slate Red
Bild från @YEEZT MAFIA
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen