Adidas YEEZY BOOST 350 V2 ”Leaf” – On-Foot

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

När det gäller samarbeten med skor mellan Kanye West och Adidas finns det många att gå runt. Detta är mest sant för de två parternas populära adidas YEEZY BOOST 350 V2 eftersom det kommer att bygga ut sin katalog med ett överflöd av nya iterationer i år, varav den här ”Leaf” -färgen som just har avslöjats via fotavbildningar.

Till skillnad från silhuettens förestående ”MX Rock” -makeup som bär lekfulla marmorerade mönster i hela PrimeKnit-överdelen, går detta erbjudande istället för en mycket renare bas. En ljusare beige nyans uttalas mestadels här eftersom den sveper en majoritet av fastigheterna och kontrasteras av en tunn svart linje som börjar vid tåspetsarna och löper hela vägen till stötfångaren, den senare är en designkö som ses inte ofta på stödmodellen. Mer neutrala toner upptäcks här via de dämpade bruna accenterna som spills på snören och inredningen. Underdelarna av dessa adidas YEEZY ”Leaf” fortsätter inte den jordiska energin och väljer istället att gå med en isig blå nyans över de ribbade mellansulorna och yttersulorna.

Det finns inget ord om när dessa officiellt kommer att lanseras, men förvänta dig att adidas och utvalda återförsäljare sannolikt kommer att släppa dem under de kommande månaderna för vanliga $ 220 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY BOOST 350 V2 ”Leaf” Bilder

Adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Leaf"
Adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Leaf"
Adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Leaf"
Bild från @sneakertigger
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen