Adidas YEEZY BOOST 350 V2 ”MX Oat” avslöjas

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

YEEZY BOOST 350 V2 har varit Kanye och adidas mest produktiva silhuett hittills, och utan tecken på att sakta ner är livsstilserbjudandet inriktat på att packa upp massor av nya färgvägar till allmänheten i år. Den senaste versionen som presenterades av YEEZY MAFIA är adidas YEEZY BOOST 350 V2 “MX Oat” som förväntas komma i hyllorna senare i höst.

Precis som den tidigare sett ”MX Rock” -versionen, väljer denna förestående del att gå till den marmorerade PrimeKnit övre byggnaden. Virvlat in i dess baslager stickningar är en sammanslagning av eldig orange, blå och gula accenter, vilket ger en av de mest vildt utformade färgvägar vi har sett till denna dag. De efterfärgade monofilamentremsorna är tonade med gult mot hälen och framfoten och sandwichbeigefärgad stickning i mitten. Dragfliken som är stationerad bakåt och snören är båda färgade med mer gula skinn. BOOST-fyllda mellansulor är omgivna av det traditionella ribbade skalet, och denna bit är också helt droppad med en svag gul ton.

Dessa lekfulla YEEZYS förväntas sjunka i oktober 2021 för $ 220 USD, men adidas har ännu inte bekräftat sitt officiella lanseringsdatum.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY BOOST 350 V2 ”MX Oat” Bild

Adidas YEEZY BOOST 350 MX Oat
Bild från @@jfgrails
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen