Adidas YEEZY BOOST 380 med en ”Stone Salt” -palette

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Kanye och adidas samverkande katalog är fylld med många olika modeller och färger som det är ganska lätt att tappa koll på just nu. Men i höst kommer det kreativa geniet bara att bygga sitt skodimperium ytterligare med fler utgåvor, varav en involverar adidas YEEZY BOOST 380 ”Stone Salt” makeup.

Till skillnad från silhuettens tidigare alternativ ”Covellite” och ”Yecoraite” som sjönk tidigare under året, tar denna kommande del en avvikelse från de färgade accenterna och väljer istället att välja en palett som bara är gråskala. Överdelarna är utformade med en helt grå överdel, men avviker mellan olika skuggor över sina övergripande kamouflagemönster. Komponenter i basen som skosträngar och strumpor är alla piskade upp med en salt grå nyans. Nedre delar av dessa Kanye-designade sparkar fortsätter det diskreta temat eftersom dess BOOST mellansula dämpning är inrymt i en saltgrå mellansula och kommer förberedd med trampning som är uppringd till samma nyans.

Det är fortfarande oklart när dessa kommer att släppa, men YEEZY MAFIA antyder att de kan släppas officiellt någon gång under oktober 2021. Detaljhandelspriset fastställs till standard $ 230 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY BOOST 380 ”Stone Salt” Bild + On-foot

Adidas YEEZY BOOST 380 Stone Salt
Bild från @YeezyMafia
Bild från @Yankeekicks

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen