Adidas YEEZY BOOST 700 MNVN ”Honey Flux”

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Kanye West och Adidas YEEZY BOOST 700 MNVN har haft en paus under större delen av de 12 månaderna, men det har nyligen börjat bubbla upp igen med nya färgtoner som ”Blue Tint,” ” Cyan Blue ”och – senast -“ Honey Flux. ” Där flera andra modeller i adidas YEEZY-linjen som YEEZY 500 och YEEZY BOOST 350 V2 gillar att experimentera med färgblockering och konstruktion, håller MNVN sakerna enhetliga genom att erbjuda en enfärgad slät överdel med djärvt märke ovanpå en tjock sula.

På ”Honey Flux” är den valda tonen en ljus, humla-liknande gul. Det accentueras av en stor silver ”700” -träff i sidokvarteret plus svarta och silverdetaljer på häl och tobox lika. Röksvart används för tåhatten och jet svart ger kontrast på tungan, halsen och snören. Nedanför lägger en helt svart YEEZY BOOST 700 mellansula till det som verkar vara reflekterande material i de utskurna ovala detaljerna för att komplettera utseendet.

Även om adidas ännu inte har meddelat ett officiellt släppdatum för YEEZY BOOST 700 MNVN ”Honey Flux”, har de kända läckarna på YEEZY MAFIA rapporterat att det kommer att släppas i oktober. Du kan förvänta dig att dess MSRP kommer att vara $ 220 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Adidas YEEZY BOOST 700 MNVN ”Honey Flux” Bilder

Adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Honey Flux
Adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Honey Flux
Adidas YEEZY BOOST 700 MNVN Honey Flux
Bild från @YEEZYMAFIA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen