Adidas Yeezy Boost 700 “Wave Runner” Fylls på i Augusti 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Under de senaste sex åren har Kanye West kommit närmare ett uppdrag som han satte igång när han gick med i adidas 2013: att göra Yeezys tillgängliga för alla och alla som ville ha dem. Även om produktionen av ’ye har ökat vissa versioner’ för att hjälpa till med hans ansträngningar, har han också utgått en handfull par, med Yeezy Boost 700 ”Wave Runner” inställd på att fylla på i augusti.

Först släpptes i augusti 2017 som en YEEZY SUPPLY-exklusiv, Mr. Wests ursprungliga ”pappasko” relanserade globalt 2018 och 2019, med den senare som möjliggör för en bred publik att njuta av det BOOST-vadderade erbjudandet som hjälpte till att pionjera en orubblig chunky sneaker trend . Yeezy 350 V2-silhuetten är utan tvekan Yeezy’s mest allestädes närvarande, men ”Wave Runner” är uppenbarligen bland dess mest ägda enskilda färgvägar (om en genomgång av SoHo och Bronx på en viss dag är någon indikation).

Även om Yeezy Foam Runner har ökat i popularitet under 2021: s första fyra månader, har ”Sun” och ”Bright Blue” -färgerna på Yeezy 700 fått anmärkningsvärd uppmärksamhet, vilket tyder på att det finns konsumentintresse för modellen. Dessutom har designens lägre prispunkt på $ 240 USD gjort en av de mest premium Yeezyna mer tillgängliga än en prislapp på 300 USD som tillåts 2017 och efterföljande år. Ett officiellt släppdatum, prisinformation och produktionsnummer har inte avslöjats ännu, men det är säkert att säga att ”Wave Runner’s” ursprungliga gråskala, orange och svaga ”Frozen Yellow” -arrangemang kommer att ytterligare cementera sig inom det vanliga medvetandet när det återvänder under andra halvåret.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas Yeezy Boost 700 “Wave Runner” Bilder

Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner
Adidas Yeezy Boost 700 “Wave Runner”
Adidas Yeezy Boost 700 “Wave Runner”
Bild av @@yeezymafia
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen