Officiella bilder på Adidas YEEZY FOAM RNNR ”Ocher” 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Trots att de fick en skymt av ”Vad är det ?!” svar när de först upptäcktes på sulorna i North West 2019, är Kanyes YEEZY FOAM RNNR utan tvekan en av de mest populära silhuetterna som han någonsin har designat med adidas. Och så under de kommande månaderna har DONDA -artisten avsikt att förse sina fans med ett brett utbud av nya färger, varav en är adidas YEEZY FOAM RNNR “Ocher” som just har presenterats officiellt.

Om du har uppmärksammat resan med den här modellen kommer du att märka att West har pingpongat fram och tillbaka mellan att släppa monokromatiska färgvägar och sminkningar med marmorerade överdelar, och den kommande iterationen återspeglar den förra. Som namnet antyder är detta par lätt-på-lätt-avstängningar helt nedsänkta i ”Oker”-ett jordiskt pigment som passar den kommande höstsäsongen. Som vanligt är hela täppan konstruerad av EVA -skum och har inslag av alger. Olika hål stansas ut genom hela basskiktet vilket ger användarna god andningsförmåga.

Tidiga rapporter har adidas YEEZY FOAM RNNR ”Ocher” tänkt att släppas den 18 september, men adidas och andra återförsäljare har ännu inte bekräftat detta. Detaljpriset kommer att vara det vanliga $ 80 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY FOAM RNNR ”Ocher” Bilder

Adidas YEEZY FOAM RNNR "Ocher"
Adidas YEEZY FOAM RNNR "Ocher"
Bilder från @Adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen