Adidas YEEZY FOAM RNNR ”Vermilion” 2021 avslöjad

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Sedan den första debuten via ett chockfall på YEEZY SUPPLY tillbaka i juni 2020 har adidas och Kanye Wests YEEZY FOAM RNNR snabbt arbetat sig uppåt på rankningen av de mest populära skosilhouetterna på marknaden. Den mysiga täppan – efter att ha blivit avtäckt i en tonal “Mineral Blue” – har nu avslöjat sin kommande ”Vermilion” -makeup som omedelbart framkallar minnen från Yes berömda Nike Air Yeezy 2 ”Red October” som lanserades tillbaka 2014.

Med titeln efter en pulveriserad mineral cinnabar, är de alger-infunderade sparkarna utformade med ett monokromatiskt motiv. Från topp till botten droppas hela EVA-byggda stycket i en ”Vermilion” -färg, vilket lätt gör denna återgivning till den högljuddaste FOAM RNNR, och utan tvekan den högsta adidas YEEZY-återgivningen som vi har sett hittills. Cirkulära hål sticker ut från framsidan till baksidan för att ge användarna god ventilation. Nedifrån avrundas sparken med en trampning med fiskbensmönster som är utformad på liknande sätt som YEEZY BOOST 700 och YEEZY BOOST 700 V2.

Ironiskt nog säger YEEZY MAFIA att YEEZY FOAM RNNR ”Vermilion” är planerad att lanseras i oktober 2021, men detta har ännu inte bekräftats av adidas. Detaljhandelspriset kommer att vara standard $ 80 USD.

UPDATE:

För närvarande förväntas släppas den 29 oktober 2021 för $75.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY FOAM RNNR ”Vermilion” Bilder

Adidas YEEZY FOAM RNNR Vermilion
Adidas YEEZY FOAM RNNR "Vermilion"
Adidas YEEZY FOAM RNNR "Vermilion"
Bild från @Yeezy Mafia

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen