Adidas YEEZY KNIT RNNR ”Sulphur” 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Kanye West och Adidas har tagit världens skodon med storm i vår / sommar med YEEZY FOAM RNNR och YEEZY SLIDE, och nu har ytterligare ett slip-on-skoralternativ från två partners dykt upp : YEEZY KNIT RNNR. Även om den är mycket lik formen på FOAM RNNR tack vare sin sluttande framfot och uttalad häl, är KNIT RNNR helt annorlunda än sin föregångare i material – som namnet antyder är den nästan helt gjord av en vävd textil.

KNIT RNNR retades först hela vägen tillbaka i augusti 2020 och ansågs ursprungligen kallas ”TRRL RNNR” eller ”Turreliens.” Färgvägen som ses ovan kallas ”Case Power Yellow” och erbjuder ett tvåfärgat utseende med gult på mellansulan och övre kontrasten med en sandbrun krage. Även om skon är helt mantlad i ett stickat material, är det mycket troligt att det finns någon typ av standarddämpningsinställningar i den uttappade mellansulan, eftersom en 100% stickad sneaker inte skulle vara tillräckligt hållbar för dagligt utomhuskläder. Storleken är också stämplad på sidohälen i svart, men det kan mycket väl vara en egenskap hos sample par.

Tidiga rapporter från YEEZY Mafia har släppt YEEZY KNIT RNNR i slutet av 2021 eller början av 2022, men detta har ännu inte bekräftats av West eller adidas. Information om detaljhandelspriset kommer också.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY KNIT RNNR Bilder

Adidas YEEZY KNIT RNNR Sulphur
Bild från @YEEZYMAFIA
Adidas YEEZY KNIT RNNR Sulphur
Adidas YEEZY KNIT RNNR Sulphur
Adidas YEEZY KNIT RNNR Sulphur
Adidas YEEZY KNIT RNNR Sulphur
Bilder från @Adidas
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen