Ny ”MX” -styling till Adidas YEEZY SLIDE 2021

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

När Kanye West fortsätter att dyka upp i hela USA i helt svarta ensembler, har hans adidas YEEZY-förslag kommit fram i mycket mer levande kläder. Medan grader tas bort från djärvheten i den slip-on ”Vermillion” -stilen som förväntas innan oktober slutar, introducerar en nyligen YEEZY SLIDE ”MX” mer variation till en rad som till stor del kritiseras för sina tonala erbjudanden.

Även om ”ye’s” MiXed ”-metod för skor tidigare har dykt upp på YEEZY FOAM RUNNER och YEEZY 350 V2, skulle det ny ryktade paret vara det första i den någonsin populära YZY SLD: s katalog. I likhet med tidigare erbjudanden med det abstrakta arrangemanget, njuter det kommande alternativet av en solbränna bas täckt av mörkgrå strimmor i hela kroppen. Träffar av en till synes- ”Frozen Yellow” dyker också upp över YEEZYs, men utskriften stannar plötsligt på remmen som täcker framfotens övre. Även om designvalet helt enkelt kan vara ett resultat av prototyper, kan Mr West ha sina skäl för en så okonventionell layout.

Inget preliminärt utgivningsdatum har avslöjats, men det kommer sannolikt att förändras när 2022 tum närmare. Under tiden kan du njuta av tidiga bilder av bilderna här nedan.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Adidas YEEZY SLIDE ”MX” Bild

Adidas YEEZY SLIDE MX
Bild från @yeezyinfluence
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen