Aimé Leon Dore x New Balance 550s – Nästa Släpp April 16de

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Teddy Santis har nyligen utsetts till Creative Director för New Balance Made In USA och har bekräftat nästa samarbete i Aime Leon Dores katalog: ytterligare två par av New Balance 550. Planerad för en 16 april släpp är den kommande kapseln New York Stadsbaserat varumärkes andra del i initiativet International Friendship Through Basketball som lanserades i oktober 2020.

I likhet med det första kapitlet har ALD: s senaste P550 Basketball Oxford övervägande vita överdelar. Detalj i hela sneakern njuter av liknande dämpade toner som i det ovan nämnda New Balance-samarbetet, men spelar en sekundär roll för de texturerade gula eller röda ”N” -logotyperna. Under foten bibehåller enda enheter fläktfavoriten ”åldrade” estetik, och harken tillbaka till den långarkiverade modellens debutår 1989. Gjord-för-basket-slitbanan avrundar varje par med mer vintage grå och gul stil, liksom med respektive övre titulära ton.

Specifikationerna om utrullningen av skor har inte delats ut, men det kommer att förändras när 16 april kommer närmare. Under tiden kan du njuta av officiella bilder från de senaste 550-talet framåt och lägga 130 $ USD förr snarare än senare.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Aimé Leon Dore x New Balance 550s Bilder

Aimé Leon Dore x New Balance 550s
Bild av @aimeleondore
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen