Detaljerad titt på Air Jordan 1 ”Atmosphere”

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Efter att Jordan Brands kommande Air Jordan 1 ”Atmosphere” avslöjades nyligen har vi nu fått en närmare titt på den rosa patentutsmyckade stilen tack vare sneakerläckare repgod888. Lika sportiga och pigga, den exklusiva kvinnors ”Atmosphere” ger lite alternativ stil till Michael Jordans första signatur silhuett, vilket ger ännu en damexklusiv Air Jordan 1 som sannolikt kommer att få män att fråga om en förlängd storlek-bara som Air Jordan 1 ”Seafoam” och Air Jordan 1 ”Satin Snake.”

Signaturmaterialet på “Atmosphere” är naturligtvis dess bubbelgula rosa lackläder. Detta visas på toebox, häl och krage klaffar, ger en punchig pop som står i kontrast med vita läderkvarteren plus svart läder Swooshes, stänkskydd, ögonstycken och krage. En vit Nike -träff pryder den svarta nylontungans märke och en OG Air Jordan -boll- och vingarlogotyp är stämplad med svart på kragen. Nedanför rundar vita mellansulor och mjuka rosa yttersulor utseendet.

Tidiga rapporter har Air Jordan 1 ”Atmosphere” släppt den 22 december, även om detta ännu inte har bekräftats av Jumpman. Dess MSRP kommer sannolikt att fastställas till en standard $ 170 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 ”Atmosphere” Bilder

Air Jordan 1 Atmosphere
Bild från @Repgod888
Air Jordan 1 Atmosphere
Air Jordan 1 Atmosphere
Air Jordan 1 Atmosphere
Air Jordan 1 Atmosphere
Air Jordan 1 Atmosphere
Bilder från @Yankeekicks
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen