Air Jordan 1 Element GORE-TEX ”Light Bone”- Första Titt

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Det GORE-TEX-utrustade Air Jordan 1 Element är en sko som gör det möjligt för Air Jordan 1-älskare att stanna i sin favoritsilhouett oavsett hur vädret är. Det avslöjades först i en svart/grå färgväg tidigare i höst, och nu före den spekulerade decemberdebuten har den också dykt upp i en ”Light Bone” -smink.

Det som gör Air Jordan 1 Element GORE-TEX så övertygande är att den behåller mycket av formen och strukturen på en vanlig Air Jordan 1, utan att offra någon av dess klassiska Jordan Brand-stil i jakten på prestanda. På ”Light Bone” kommuniceras det här uppdaterade utseendet med ”Sail” ripstop -material på lådorna, kvartspaneler och tungor, medan ”College Gray” nubuck används på stänkskärmar, ögonstycken och halsband. Den självtecknade ”Light Bone” -tonen visas på krageflikar och klackar.

Svart introduceras också i mixen, vilket gör att det förekommer på snören och märkes träffar-nämligen tryckta Swooshes, stämplad GORE-TEX-logotyp på sidoklacken, OG Air Jordan-boll-och-vingar-grafik på kragen och tungans hybridmärke, som för sin inre text till den yttre halvan. Nedanför rundar vita mellansulor och svarta yttersulor utseendet.

Air Jordan 1 Element GORE-TEX ”Light Bone” kommer troligen att släppas i december, med tidiga rapporter som placerar sin ankomst den första i månaden. Ett exakt ankomstdatum har dock ännu inte bekräftats av Nike. Förvänta dig att MSRP är satt till $ 200 USD.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 Element GORE-TEX ”Light Bone” Bilder

Air Jordan 1 Element GORE-TEX Light Bone
Air Jordan 1 Element GORE-TEX Light Bone
Air Jordan 1 Element GORE-TEX Light Bone
Air Jordan 1 Element GORE-TEX Light Bone
Bilder från @pvasneakers
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen