Air Jordan 1 High Zoom CMFT blir utsmyckad med gyllene gravyrer

0 0
Read Time:58 Second

Sedan starten 2020 har Air Jordan 1 High Zoom CMFT mottagits väl av sneakersamhället för sina samarbeten med PSG, Aleali May med flera, liksom dess massor av GR-färgvägar. Och nu är den moderniserade variationen av Air Jordan 1 beräknad att släppas i ett helt nytt format som har gyllene graveringar i hela baslagret.

Tåboxarna, vristfickorna i halsen och nedre hälpaneler är alla utförda med en förgylld finish och är snidade dekorerade med en förhöjd kakel-estetisk estetik. Sittande i närheten av dessa är svarta accenter som täcker kvarter, kragar, snören, tungor och boll-och-vingar-logotyper, samt träffar av glänsande blått som täcker över Swooshes. Ytterligare utsmyckningar på överdelen att notera är de gyllene Jumpman-insignierna på tungorna samt de blågröna ”Zoom” -flikarna som fästs på mittfoten. Nedan består sulstycket av änglans mellansulor och iskallt blå mönster.

Inget släppdatum har tillkännagivits för dessa lyxiga Air Jordan 1 High Zoom CMFT “Gold Laser” ännu, men det är troligt att Nike och andra butiker kommer att släppa dem under de kommande månaderna.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 High Zoom CMFT “Gold Laser” Bilder

Air Jordan 1 High Zoom CMFT “Gold Laser”
Air Jordan 1 High Zoom CMFT “Gold Laser”
Air Jordan 1 High Zoom CMFT “Gold Laser”
Bilder från @Repgod888
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen