Air Jordan 1 High Zoom CMFT ”Olive Aura” har en unik materialmix

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Jordan Brand´s Air Jordan 1 High Zoom CMFT har funnit tjänst bland Air Jordan-fans för att vara en eftertänksam remixad version av den klassiska Air Jordan 1; en som använder ett dekonstruerat utseende och olika materialkompositioner för att skilja sig från sin berömda förfader. Efter att ha släppts i färgscheman som ”Stadium Green” och ”Canyon Rust” under flera månader, kommer CMFT tillbaka igen i en unik ”Olive Aura” -färg.

Även om ”Olive Aura” blandar jord och himmel på ett tilltalande sätt med sin färgblockering, får de mest anmärkningsvärda detaljerna dess uppbyggnad. Stänkskydd och ögonskydd är gjorda av en lurvig olivskugga som ger skon sitt namn medan mjukt brunt läder syns på hälen och krageflikarna. Av en mer subtil ton är Swooshes och exponerade skumkrage, som båda är belagda i en sweatshirt-liknande ljunggrå bomull.

Vita lädertåboxar, kvartspaneler och tungor kompletterar den övre halvan av konstruktionen, medan extra märkning kommer via ett rött knäpp på tungan och klassiska vita kulor och vingar på de ovannämnda krageflikarna. Innersulorna har en röd grafik som nickar till Zoom Air-enheten begravd i hälen, och vita mellansulor arbetar med tvåfärgade oliv- och röda yttersulor för att komplettera utseendet.

Air Jordan 1 High Zoom CMFT ”Olive Aura” kommer att släppas på Nike webbutik senare i sommar och kommer att säljas för $ 140 USD. Det är en damstil, men kommer att finnas i en förlängd storlek.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 High Zoom CMFT ”Olive Aura” Bilder

Air Jordan 1 High Zoom CMFT Olive Aura
Air Jordan 1 High Zoom CMFT Olive Aura
Air Jordan 1 High Zoom CMFT Olive Aura
Air Jordan 1 High Zoom CMFT Olive Aura
Bild från @Nike
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen