Air Jordan 1 KO Retro ”Chicago” – Släpp Datum

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Jumpman-teamet har en båtmassa med skodon planer på plats för nästa år, en av dem är att återföra Air Jordan 1 KO Retro ”Chicago”.

När den lanserades skulle cirka sju år ha gått sedan dess tidigare retroupplevelse, eftersom den Bulls-inspirerade färgbanan senast levererades till marknaden i mars 2014.

Bara genom utseendet på detta 2021-par, som nyligen har framkommit genom officiella bilder, verkar det som om konstruktionerna och paletten är utformade för att likna originalet från 1986. Canvaskonstruktioner leder vägen eftersom de utgör en majoritet av dess övre byggnad och är utformade i lämpliga Chicago-färger med krispiga vita tåboxar, tungor och kvartspaneler som grannar av ”University Red” överfotsöverlägg, ankelflikar och gummisulor. För att komplettera det Bulls-influerade temat sprids solida svarta toner till läder-swooshes och ankelpaneler, förutom skosträngarna, interiörfodral och remixade ”AJKO” -märkta vingarutsmyckningar. Nike Sportswear-logotyper landar på tungorna och innersulorna i matchande livfull nyans.

Efter att ha presenterats genom officiella bilder tillbaka i december 2020 har Air Jordan 1 KO Retro “Chicago” äntligen fått ett släppdatum. Nike SNKRS bekräftar att denna retur kommer att lanseras den 12 maj 2021 och kommer att säljas för $ 140 USD. Vid utformningen av dessa baserade Jordan Brand-teamet den sista och formen på tåboxarna av ett originalpar.

Läs mer om andra modeller och nyheter här.

Butiker

Air Jordan 1 KO Retro ”Chicago” Bilder

Air Jordan 1 KO Retro Chicago
Air Jordan 1 KO Retro "Chicago"
Air Jordan 1 KO Retro "Chicago"
Air Jordan 1 KO Retro "Chicago"
Air Jordan 1 KO Retro "Chicago"
Air Jordan 1 KO Retro "Chicago"
Bild från @Nike

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen